Beste golfers,

Hoop dat het naar omstandigheden goed met jullie gaat en vooral dat jullie goed gezond zijn..
Het zijn rare tijden met onzekere vooruitzichten voor velen van ons.

Het was echt een shock hier om als golfpro bijna overnight van superdruk naar helemaal geen werk te gaan. Na fysiek lekker uitgerust te zijn en die saaie boekhouding flink bijgewerkt te hebben is het weer tijd om leuke acties te verzinnen.

Ik heb de afgelopen tijd veel mensen gesproken uit het golfwereldje en we snakken allemaal naar een lekker rondje golf.
Echter nemen we wel onze verantwoordelijkheid en zijn geduldig…

Heb nagedacht hoe we thuis nog golf-fit kunnen blijven en het golf gevoel zoveel mogelijk kunnen vasthouden.
De beste golf fitness drills vind je op de site: www.mytpi.com (titleist performance centre), bijzonder compleet, professioneel met duidelijke tekst en filmpjes en gecategoriseerd passend bij jouw type swing.

Naast golf-fitness is het een goed idee om iig de golf bewegingen en vooral de impactposities van de verschillende slagen te repeteren.

Heb al filmpjes van leerlingen met hele creatieve oplossingen voorbij zien komen variërend van netten in de tuin/gang tot prachtige chip challenges met o.a. hoepels/paraplu’s/netten.
Om niet straks een “hole-in-flatscreen” of pui van de buren te slaan wel met speciale balletjes oefenen! Met de airflow balletjes kun je gewoon tegen een dicht gordijn aan swingen zonder risico op schade. Ze maken ook een leuk geluid als ze vliegen.

Heb een paar mooie “zzp Corona pakketjes” samengesteld om o.a. de tijd tot we weer de baan in kunnen zo goed mogelijk te overbruggen.

pakket 1 = 2 airflow trainingsballetjes + flipcase met marker, tees en basic pitchfork + drie gekleurde logoballen voor 25,-

pakket 2 = 3 airflow trainingsballetjes + Luxe Pitchfork + drie gekleurde logoballen + online swinganalyse + cadeaubon half uur les voor 45,-

pakket 3 = 5 airflow trainingsballetjes + Luxe pitchfork + drie gekleurde logoballen + online swinganalyse + cadeaubon voor lesuur voor 65,-

Op de bijgevoegde afbeeldingen staan de producten/pakket indeling.

pakket 1

pakket 2

pakket 3

Goed gezond blijven allemaal en hopelijk tot redelijk snel!! 💪⛳💓
Patrick