Beste golfers,

Ondanks het nog steeds lekkere weer gaan we langzaamaan toch richting het naseizoen. Dat is nog steeds veel golfen met extra laagje kleding aan en.. dat is voor mij persoonlijk ook altijd het ideale seizoen om de techniek aan te pakken.

Gedurende het seizoen is het vooral heel veel lekker de baan in en veel op gevoel spelen, de basistechniek bijhouden en de foutjes die erin slijpen verantwoord compenseren zodat je nog steeds prima kunt spelen.

Om goed te kijken waar je staat en ook direct goed aan te pakken is een Trackman sessie erg fijn, we hebben dinsdag 08 en woensdag 09 december de nieuwste uitvoering van de Trackman tot onze beschikking en dat is nog fijner werken. Nog accurater en de impact wordt zowel in cijfers als in beeld nog duidelijker zichtbaar.

De golfreis naar Spanje in maart gaan we anders aanpakken en die komt te vervallen, we zullen zowel een 4-daagse als een 3-daagse voorjaar shortbreak in Nederland doen als alternatief.

De definitieve programma’s inclusief posters zullen op korte termijn op de site komen te staan bij kopje golfreizen. We zijn er druk mee bezig en de planning is van 23 tot 26 april in Noorden en van 22 tot 24 mei in Zuiden van het land.

Voor meer info kunt u natuurlijk altijd even mailen naar dit mailadres bourgonjesurf@hotmail.com of bellen/appen/sms-en naar 0653777966.

Sportieve groet,

Patrick Bourgonje

www.patrickbourgonje.nl

www.trackman.com