Archief

Elk jaar zijn er leuke golfreizen naar verschillende mooie bestemmingen. Deze golfreizen bieden u 1,5 tot 2 uur les en de mogelijkheid om 18 holes per dag te lopen. Op de vrije dag tijdens de weektrips is er tijd voor cultuur of rust. In 2014 hebben we 3 reizen gedaan waarbij Turkije, Duitsland en het oosten van Nederland de bestemmingen waren. In 2015 zijn we onder andere in Zuid Spanje en Noord Frankrijk geweest. De reizen zijn een perfecte mogelijkheid om met een gezellige groep van gelijkgestemden veel uren les te krijgen en baanervaring op te doen onder begeleiding.

 

Golf

Belek, Turkije

St. Omer, Frankrijk

Kranichhohe, Duitsland

Testimonials deelnemers golfreizen met Patrick Bourgonje:

 • Ik heb enorm genoten van deze trip. Je hebt echt een talent om mensen iets te leren op een heel natuurlijke ontspannen manier. Iedereen krijgt zijn eigen aandachtspunten om de ’trigger tot succes’ te zoeken. Naast het genieten heb ik ook veel geleerd. Nogmaals bedankt, helemaal top!!
  Marciano
 • Wij vonden het een erg geslaagd reisje, goede organisatie, prima locatie, hele goede sfeer. We hebben heel veel geleerd en zeker voor herhaling vatbaar.
  Robert en Annemieke
 • Het was weer heel gezellig en leerzaam, dank aan iedereen en met name aan Patrick. Superklasse, over een jaar op herhaling wat mij betreft.
  Ab
 • Dank voor het hele fijne, leerzame reisje! Patrick het was top!
  Jannetta