Hi Golfers,

Na de druilerige natte maanden ziet het er naar uit dat we weer lekker de stokken uit het vet kunnen halen!

Deze winter heb ik weer veel inspiratie en nieuwe inzichten opgedaan via de nieuwste cursussen en seminars.

Bioswing Dynamics level 1 + level 2

Zeer revolutionaire manier om te kijken wat voor type golfer je bent en hoe je door een simpele screening de optimale power sources voor je eigen fysieke mogelijkheden in de swing kunt gebruiken. (Iedereen heeft 3 potentiële krachtbronnen bij golf). De meeste (zelfs tour!) spelers gebruiken hun potentiële kracht in de swing niet optimaal of proberen de verkeerde krachten te gebruiken wat veel extra training vergt en zelfs tot blessures kan leiden. De screening is erg simpel te doen en vergt niet veel tijd. De aanpassingen die wellicht nodig zijn passen we vooral toe in de beginstand en zijn dus meteen toe te passen.

VISION 54 coach

De fysieke skills die je met dit programma gaat verbeteren zijn Balans, Tempo en Tension (ongewenste spierspanning). Je leert bij welk tempo/spierspanning niveau je je slagen kunt optimaliseren en balans zult behouden zodat je veel efficiënter kunt golfen. Mentale training is een groot gedeelte van deze training en je leert betere focus, voorbereiding van slagen en goed met de wisselende golfemoties in de baan om te gaan. De oefeningen zijn erg leuk om te doen en niet ingewikkeld.

Ik ben zelf erg enthousiast over de nieuwe tools die beschikbaar zijn om uw spel te verbeteren.

Voor de liefhebbers is er weer de mogelijkheid om de Trackman te gebruiken op zaterdag 8 april. (Een toeslag is van toepassing voor de huur van het apparaat).

Als u meer info wenst aarzel niet contact op te nemen via mail of 06 53 777 966.
Op mijn site staat meer info en kunt u evt. in de golfagenda kijken en/of afspraken inplannen op patrickbourgonje.nl.

Hartelijke golfgroeten,
Patrick