Beste golfers,

We hebben een nieuwe toplocatie toegevoegd aan de reizen, net over de greens ligt het prachtige golfcomplex van Ankum; erg hoog aangeschreven hotel/golfbaan en faciliteiten voor scherpe prijs. We combineren het spelen op onze homecourse Artland met een ronde op het rijk van Sybrook; datum is zaterdag 5 oktober tot en met maandag.

Ook midden in de vakantietijd zijn we weer een dagje met de Trackman bezig voor jullie, super makkelijk af te lezen data over de swing/balvlucht. De instructie/progressie is zeer overzichtelijk en efficiƫnt.

We hebben leuke gekleurde logoballetjes laten drukken in geel, oranje, roze en wit. Nassau QF soft zijn straight distance ballen die zijspin reduceren, ik speel zelf op langzame greens graag wat meer met hardere/low spin ballen zodat de ballen wat meer uitrollen.
Op supersnelle greens heb ik zelf voorkeur voor zo zacht mogelijke ballen met name voor putten/chippen; we zijn momenteel aan het testen met premium 3 en 4 piece ballen als toevoeging van het logoballen assortiment.

Meer informatie over de golfreizen, logoproducten en TMdata staan op de site: www.patrickbourgonje.nl
U kunt natuurlijk altijd appen, bellen, en sms’en voor meer info of het boeken van golflessen kan via 0653777966.

Sportieve groet,
Patrick Bourgonje