Beste golfers,

Op veler verzoek hebben we de Trackman Swing computer weer gehuurd voor op de de eerste dinsdag en woensdag van juli (dinsdag 4 en woensdag 5 juli). Bij de Trackman swing analyse krijg je direct meetbare feedback als we verbeteringen toepassen in de swing en zo zie je direct je vooruitgang.

Hetzelfde geldt natuurlijk als je een materiaal aanpassing doet en je bijvoorbeeld twijfelt aan je nieuwe afstanden of de hoogte van de balvlucht met bijvoorbeeld je nieuwe ijzertjes of andere clubs. Zoals altijd zijn de aanpassingen volledig op de persoon toegespitst.

Er is een toeslag voor de huur van het apparaat.

Als leuke zomeractie zullen de cadeaubonnen in de zomermaanden juli en augustus tijdelijk met 30 % korting worden aangeboden; dus mocht je leuke vrienden/vriendinnen en familieleden etc. hebben die je echt eens aan het golfen wilt krijgen, dan is dit je kans.

Navigeer met het menu via over naar cadeaubon en zie een afbeelding verschijnen van een cadeaubon, deze cadeaubonnen zijn alleen voor golfles bij Patrick Bourgonje te gebruiken. De korting geldt alleen in juli en augustus; de in die periode aangeschafte cadeaubonnen kunnen zowel tijdens als na aangegeven periode worden gebruikt.

Op deze website: patrickbourgonje.nl kun je bij ‘online agenda’ meteen zien welke tijden er beschikbaar en/of in te boeken zijn en je kunt ook altijd een mailtje (bourgonjesurf@hotmail.com) of sms/whatsappje sturen naar 06 53 777 966.

Hartelijke golfgroeten,
Patrick