Beste golfers,

We hebben de Trackman swingcomputer weer voor jullie ingehuurd voor de lessen op dinsdag 04 en woensdag 05 december.

​Een Trackman swinganalyse is onmisbaar tegenwoordig in je trainings- programma. Je kunt heel duidelijk aflezen of je de correcties uit je les goed aan het toepassen bent. Naast al de swing data zijn er weer een paar mooie nieuwe features toegevoegd die alles nog duidelijker maken. Je leert enorm veel over je eigen swing zodat je effectiever kunt trainen.

De winterperiode is de perfecte periode om je lekker dik aan te aankleden en aan je techniek te werken.
Er is dan voldoende tijd veranderingen aan te brengen zodat je in het voorjaar de nodige automatismen er al in hebt geslepen.

Van 6 tot 13 Maart 2019 hebben we weer een prachtige reis aan het assortiment toegevoegd.

We gaan de topbanen ”Val del Este” en ”Desert Springs” spelen in Zuid oost Spanje. We overnachten in het mooie resort op de baan tussen de bergen.
Prachtige doorkijkjes tijdens het spelen geven een blik op de strakke fairways die tussen de Palmen en heuvels door kronkelen.
Naast de trainingen zal ik er steeds bij zijn in de baan om te coachen en de volgende training sessie weer af te stemmen op de punten die we in de baan tegenkomen.

In de bijlage staan de details van de reis en foto’s van de baan.
We spelen 5 keer 18 holes waar ik full time aan het coachen/begeleiden ben en in de trainingen gaan we meteen aanpakken/verbeteren waar we tegenaan lopen in de baan.

Lessen kunt u online boeken bij ”online agenda” en op de pagina ”reizen” staan al de reisjes op mijn site: www.patrickbourgonje.nl

Bellen, mailen, w-appen, sms-en kan natuurlijk ook op 06 53 777 966

Sportieve groet,
Patrick Bourgonje

Voor meer info www.trackmangolf.com